Norra Håslöv

Norra Håslöv / Vellinge

Preliminär inflyttning Hösten 2016

Om Norra Håslöv

Välkommen till Norra Håslöv, som har anor från tidig medeltid. Bebyggelsen ligger huvudsakligen längst den gamla bygatan där den långsträckta bystruktoren har bibehållts genom århundraden.

I pittoresk bymiljö i Norra Håslöv kommer 6 st villor att byggas. Villorna, som byggs i lättbetong, är i Skånelängestil och kan fås med 3-4 sovrum. Kök från HTH med bänkskivor i granit, två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré och vardagsrum med ryggåstak. Bra pendlingsläge till hela Öresundsregionen!

FASTIGHET Vatten/Avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.Servitut etc: Andel i samfällighet/GA: Norra Håslöv GA:1, GA:7 Upplåtelseform: Friköpt

BYGGNAD

Byggnadssätt:Fasad: Puts, Fönster: 3-glas, Utv. plåtarbete: Lackerad plåt, Tak: Papp, Stomme: Lättbetong, Bjälklag: Trä, Grundläggning: Betongplatta på mark

UPPVÄRMNING Vattenburen värme. Golvvärme på bottenvåning och radiatorer på ovanvåning

VENTILATION Mekanisk

ENERGIBERÄKNING 42 kWh/kvm och år.

PLANLÖSNING Entréplan med två sovrum, ett badrum med duschhörna, separat tvättstuga med groventré samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Vardagsrumsdelen har ryggåstak vilken ger en härlig känsla av rymd. För den som önskar finns möjlighet att välja bort det stora sovrummet på detta plan och flytta köket till denna yta istället. Ovanvåning med två sovrum och TV-hörna / arbetsplats i mitten. Det ena av sovrummen har ingång till en riktigt stor klädkammare. På detta plan finns även ett badrum med badkar.

MATERIAL STANDARDUTFÖRANDE

Golv: Massiva trägolv från Berry Alloc.

Kök: Inredning från HTH, vita luckor i äldre stil. (Scandinavian classic) Vitvaror från Siemens. Vitvaror som är ingår är: Kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, microvågsugn, diskmaskin.

Bänkskivor: Granit

Fönsterbänkar: Granit

Väggar: Alla ytterväggar samt innerväggar på bottenvåningen är uppmurade i lättbetong och putsade i vitt.

Dörrar: Ytterdörrar från Diplomat, modell Linnea röd. Innerdörrar: Diplomat, spegeldörrar, vita.

Fönster: 3-glas med tvåfärgad spröjs mellan glasen. Aluminiumprofil röd.

Badrum: Klinkergolv, helkaklade väggar, vikbara duschväggar i badrum nedanvåning, badkar på ovanvåning, handukstork (el), golvvärme (vattenburen nedanvåning, el ovanvåning)

Innerväggar nedanvåning: Lättbetong

Innerväggar ovanvåning: För bästa ljudkomfort kommer alla innerväggar på ovanvåning att bestå av OSB-skiva+gips och isolering.

Vit skåpsinredning från HTH.

Tvättstuga med groventré har klinkergolv och vitmålade väggar. Vita garderober från HTH och såväl tvättmaskin som torktumlare. De köpare som köper sina hus i ett tidigt skede kan vara med och påverka materialval i huset. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Husen kommer att byggas med väderskydd. Dvs fram tills dess att taket är på plats och utsidan är putsad kommer man att bygga inuti ett stort tält som skyddar konstruktionen. För mer information och personlig kalkyl, kontakta ansvarig mäklare.

NORRA HÅSLÖV


Allmänt om området: Norra Håslöv är beläget cirka 20 km från Malmö och cirka 12 km från Trellerborg. Vellinge ligger alldeles i närheten och nås med cykel utan att du behöver korsa någon stor väg. Den vackra Skånska naturen med Ängavallens gård finns alldeles utanför husknuten.


Kommunikation: Buss till Malmö Södervärn tar 19 minuter och till Triangeln på 26 minuter enligt Skånetrafikens tidtabell. Till Trelleborg Övre tar bussturen endast 16 minuter enligt samma tidtabell.Till Köpenhamns flygplats kan du ta dig med kollektivtrafik på endast 36 minuter genom att ta buss till Hyllie och tåg till Kastrup. Med bil når man smidigt hela Öresundsregionen tack vara närheten till Yttre Ringvägen och Öresundsbron.

Kontaktperson

 
Projektledare Ümer Anday Umer@solidastenhus.se 0760 - 860 860

Andra projekt inom denna kategorin