Om våra hus

Solida Stenhus byggs i lättbentong som har obegränsade möjligheter. Vi bygger efter era ritningar, tryggt och snabbt till ett fast pris. Vi är proffs på stenhus och har lång och gedigen erfarenhet.

För oss är det viktigt att bygga hus där människor kan leva gott och trivas bra. Att bygga stenhus är därför ett självklart val eftersom lättbetong är ett oorganiskt naturmaterial som andas och kan inte fatta eld, ruttna eller mögla.

Väggarna ger också en behaglig ljudkomfort tack vare sin förmåga att minska buller utifrån. Den tunga stommen isolerar och lagrar värme, vilket förutom mycket god värmeekonomi och god isloering ger ett jämnt inomhusklimat dygnet runt, året runt. De håller värmen inne på vintern och ute på sommaren.

Solida Stenhus håller i flera 100 år och är nästan helt underhållsfria. De har ett utmärkt vädermotstånd och är frostbeständiga. Ett stenhus avger inte några ämnen som är skadliga för människan eller miljön. Detta minskar risken för astma och allergiska besvär.

Solida Stenhus ger dig högsta kvalitet och bästa miljö. Enkelt och naturligt är nyckelorden för sten, naturligare än så kan det knappast bli.

Solida Stenhus bygger och förverkligar dina drömmar.